Kylig morgon i staden

Våra tjänster

Nordiq Energy hjälper dig att ta kontroll över fastighetens värmesystem. Vi inventerar befintliga system och förutsättningar, kommer med förslag på förbättringar och hjälper till med implementation och drift.

En effektiv och stabil drift

Vi erbjuder tjänster som underlättar före, under och efter ett byte av värmesystem. 

Allt för att du ska känna dig trygg och slippa obehagliga överraskningar.

Energi-inventering

Här kartlägger vi fastighetens värmestystem och husets kondition och gör en analys utifrån detta. I analysen identifierar vi eventuella brister som påverkar energianvändningen och inomhusklimatet. Inventeringen ligger till grund för åtgärder som ökar komforten och minskar energiåtgången.

Ung kvinna framför centralstationen i Malmö
Kvinna med barn

Utbildning

Vill du hantera driften på egen hand efter installation? Vi arrangerar utbildning på plats som hjälper er driftspersonal att sköta anläggningen optimalt.

Trygghetsavtal

Vår digitala driftsövervakning ger oss möjlighet att övervaka och fjärrstyra er anläggning. Det ger oss möjlighet att analysera och avhjälpa eventuella problem på distans eller lokalt med vår vägledning. Styrningen av systemet optimeras löpande för att säkerställa att alla värden ligger på rätt nivå och att centralen jobbar så effektivt som möjligt. På så sätt håller vi komforten uppe och energianvändningen nere.

Ung man utanför ett café
Detaljer ur värmesystem

Serviceavtal

Med ett serviceavtal ser ni till att fastighetens värmesystem hela tiden presterar optimalt och ni minimerar  också risken för störningar och kostsamma repararationer.

bg-cta

Frågor eller funderingar?

Vill du veta vad hur vi kan öka komforten och sänka kostnaderna i er fastighet? Kontakta oss idag!